image
Од 3-6 јуни, во Хотелот Сириус во Струмица, се одржа втората сесија на Школата за политика во Република Македонија, генерација 2009/2010. Четиридневниот семинар беше посветен на генералната тема: Идентитет - прашања и предизвици во мултиeничката поставеност на општеството.
Newsletter
Email:

Се одржа втората сесија на Школата за политика

image
Од 3-6 јуни, во Хотелот Сириус во Струмица, се одржа втората сесија на Школата за политика во Република Македонија, генерација 2009/2010. Четиридневниот семинар беше посветен на генералната тема: Идентитет - прашања и предизвици во мултиeничката поставеност на општеството.
Повеќе

Повик за учество на Школата за Политика

image
Почитувани, во тек е уписот на новата генерација слушатели на Школата за политика во Република Македонија. Оваа школа е основана во 2003 година и е дел од балканската и европската мрежа на Школи за политика под покровителство на Советот на Европа.
Повеќе